tisdag 18 mars 2008

PÅSK

Nu är påsken snart här. Härligt!! Här i Västra Värmland har barnen en tradition att måla påskbrev, fylla dom med godis och sen försöka kasta in dem hos kompisar utan att synas. Man ska också vara utklädd till en påskkärring. I går kväll startade Slöjdklubben efter vinteruppehållet. Vi träffas några barn o jag och slöjdar. Allt vi gör ska ha med återvinning och göra, helst men det är lite svårt ibland. Igår färgade vi ägg med diverse naturmateriel, lökskal, te, rödbetor mm. Resultatet blev lite olika. Ni kan väl kolla själva.

Till påsk tycker jag om att pynta med lite olika saker. Vid dörren är det ju snyggt med ett hönsrede, äggkrans måste man också ha.
I riset hänger jag pynt som min farmor gjort. Hon hade hantverksaffär på 70-talet och satt och gjorde vackra saker som hon sen sålde. Bla såna här små kärringar.
Nej, nu ska jag pynta lite till, vi syns.

lördag 15 mars 2008

KÖKET

Här kommer en liten glimt från mitt kök. Kortet är taget i somras vid sonens studentkalas. Att duka vackert med min favoritkeramik är alltid kul. Såg på bilden att det kommit med lite pyssel vid sidan om men det får ni stå ut med. Mera bilder kommer så fort kameran är laddad och jag hittat nåt att fota. Man är ju inte alltid så nöjd med det man har men nåt ska det väl finnas. Ha en skön helg.

torsdag 13 mars 2008

Jaha, så har man klarat av det första trevande steget in i bloggvärlden, nu gäller det bara att ha något att fylla den med. Jag har ju tassat omkring och kollat vad duktiga alla är så man får ju skärpa till sig lite. Det kommer nog mest att handla om lite handarbete, lite inredning och annat som ger livet en guldkant. Nästa stora utmaning blir att lära sig infoga vackra bilder. Det går nog det med. Ha en skön helg önskar Annika