tisdag 27 juli 2010

Citronsur – sur som en citron……

 

Ja dä va jä igår……

Första dagen på semestern o så regnar det……. o regnar……. o regnar……   då får  man ju va sur… eller hur??

Vad passar då bättre än att dra igång årets semesterstickning……

en “Citron” sjal…….

citron 001 

i fredags var jag ute o luftade på min mamma….. vi for till mostra o drack kaffe…..  o så hade jag ärende till hennes garnförråd…:)  hade med mig fulla kofferten hem….   blev en rejäl påse till Röda Korset o sen en REJÄL påse till mig…..:)  lite blandat…. ull o lin o bomull i en skön röra…..  vilken lycka…..

entrådigt ullgarn från Bergå i en skön blå melerad färg fick bli det första jag satte tänderna i…..  har surfat runt o kollat sjalar o hittat sååå många fina modeller att välja mellan….. har ingen skrivare till min dator så att skriva av för hand har inte varit såå lockande…. men så kom Allers med beskrivningen på “Citron” ….. en härlig sjal….. så då var det bara att sätta igång…. o idag ser den ut så här…..

citron 002 

kan ju bara upplysa om att de sista varven innehåller 732 maskor per varv…:)  kan tänka de blir liiiite dryga…….   

annars har det varit som det varit här på Nytomta ett tag…..  lust för att blogga o greja har legat på noll…..  det har varit till att ro runt vardagen som gällt….. men nu har jag semester o ledig är ja i 5 sköna veckor…… o listan på projekt är låååång….  men som tur är så är det mest småsaker som ska fixas klart o roliga grejer som ska göras……

hoppas nu ni alla har det bra…..

det har jag…….

Kram Annika

“Live dä ä sôm å cykle dä. För å hôlle balansen sô ä du påcka te å röre på’rä”