onsdag 18 april 2012

Fjärilsmatare….

Pysslade med bygdens Trädgårdsförening igår…. lite lätt vårpyssel….   det blev traskronor i låååånga banor o sen dessa…..

fjärlismatare 001

små fjärilsmatare inför sommaren……

Ska få pryda mina krukor vid mitt nya trädgårdprojekt……  leker mullvad o grävskopa just nu…..   ja tänk hôss en kan ställe tet…..

“ Skratt  dä ä motion på insia å musik för själen dä “

Kram Annika

6 kommentarer:

Pumlans flitiga fingrar sa...

Men så söta fjärilsmatare! Vad bjuder du på? Är det honungsvatten??

Mitt Egnahem sa...

Fjärilsmatare??? Det låter intressant. Du kan ju använda dom till att signalera att kaffet är på också:) Mullvad och grävskopa- nyfiken blir man! Ha det gott, fr Mitt Egnahem

Unknown sa...

Åh va fint du bor! de såg så mysigt ut! mvh eva

Anonym sa...

Så fint!! Du ä sö händi, du!
kram

Älfgärdet sa...

Hur fungerar en fjärilsmatare??? Mycket vackra är de! Ser fram emot att få ta del av det där mullvadsprojektet :). Här har jag då alltid något sånt på gång, som dessvärre aldrig verkar bli färdigt...dä ä ju så mycke som ä rolit!

Älfgärdet sa...

Oj, oj, så fullt upp att jag glömt att svara dig! Förlåt... tror inte jag har gjort ett steg för steg inlägg faktiskt. Kanske på sin plats ;). Hittade dock en länk som beskriver hur jag gör: http://www.gardochtorp.se/fixa-fonstren.aspx?article=7704 . Ska in med min uppsats idag...! Men imorgon kan jag gärna titta igenom bilderna på ditt hus & ge färgsättningsförslag, om du vill det. Som den antikvarie jag alldeles, alldeles snart är :)