måndag 5 maj 2008

Solsöndag

Har varit på Rusta en tur ja o sonen. Han var tvungen att följa med för nåt stort skulle inhandlas. Det blev 4 trådkorgar till sommarblommarna, de kostade 5:- st så jag tyckte jag fyndade. Ett par trädgårdredskap blev det också. Blommiga o sköna. Måntro arbetet går lättare nu?
Grävde hela dagen min nya rabatt men blev inte klar. Köpte ju 10 m rabattkant. -Du får skylla Dig själv! Äldste sonens kommentar. Och det har han ju rätt i.
Det stora jag köpte kommer på bild lite senare men jag kan ju ge en liten ledtråd. Svart, snygg, följer mig dit jag vill. De ni!

Tänkte visa ett litet fat som jag gjort. Hittade ett vackert fat på en lokal hantverksaffär och föll pladask. Gick o funderade ett tag och kom sen på att jag nog hade ett fat med hål i. Sagt o gjort, jag testade o här ser Ni resultatet. Gillar luffarslöjd och detta blev lite annorlunda. Tjejen som hade gjort det i affären hade även gjort fatet själv. Medans jag stod på huvudet i rabatten roade sig min sambo med detta. Han o en kompis gled iväg till Oslo i denna vita skönhet. Det var utställning o en massa fina bilar. Suck. Brukar allt vara med, men idag fick de åka själva. Slukade de bilder han tagit med kameran. Drömmen är ju självklart en egen!!
Nej nu är det väl snart dags att dyka i rabatten igen. Vore kul om det blev klart nån gång. Känner mig nu mest som en mullvad. Svart o go under naglarna.
Ha det gôtt. Annika

7 kommentarer:

Carina sa...

God morgon,
ja du gissade rätt min mammas farfar var skomakare...men vad tror du jag använder det till? Urtjusig tallrik förresten. Jag provade luffarkonst en gång men mina fingrar pallade inte med detta.
Tjing
carina

Mormors veranda sa...

Hej! Kul att du hittat och tittat in hos mig.
Det var läckra trädgårdredskap du hittat, man blir glad när man ser dem. Och vilka snygga jänkare. Jag skulle inte heller ha nåt emot att ha en sån.
Ha de gott! Hälsningar Ingela

Alviken sa...

Hej! Kul att du kikade in hos mig! vad mysigt ni verkar ha i huset vid sjön...
Roligt att se din vita skål här nedanför, mamma har en likadan!
Zinkkanten var ju ursnygg, var har du hittat den?
Kram Maria

Hemma på Landet sa...

Fina saker du hittat.:-) Kram Stina

VIKTORIA sa...

Hej Annika!
Vad du är händig. Luffarslöjd också! Fatet är jättegulligt!
Man undrar ju vad du har köpt för stort och svart egentligen? Nu är jag klart nyfiken.
Lycka till med rabatterna och ha en bra vecka,

Lena i et bæssmorhem sa...

Takk for opplysningene om min "dings"! Videre romantisk var det jo ikke, men kanskje jeg skal gjøre som deg og ha snøre i den, lurt...
Det er altfor lite loppemarkeder rundt omkring her... Loppis en helg vår og høst i Sør-Odal Idrettshall, og likedan på Oppstad (Sør-Odal). (S-O er nabokommune m. Kongsvinger). To-tre bruktbutikker på K. På Årnes i Akershus (ca 45 min fra Kongsv.) er det en stor og bra bruktbutikk med mye forskjellig og ikke så verst priser. Åpent alle dager unntatt tirsd. og søndag. (Vareservice er navnet). Ullernlåven antikk & shabby chic er koselig, åpent lørd og sønd, men litt dyrt - syns jeg, da...
Har du prøvd å sette markøren rett i underkant av bildet du vil ha bort og så trykke på rettetasten?
Nå må jeg sove...

tess sa...

Hej vilka fina trädgårdsredskap du hade hittat på rusta måste nog ta mig en tur dit själv.Kakfatet var underbart.

Ha det bra.

Kramis Tess på tildaochmamma