fredag 2 maj 2008

Regnvädersaktivitet

Tog med kompis S på en liten, liten loppistur igår. Såg i tidningen att det öppnade en ny loppis i Arvika och vi var ju tvungna att kolla läget. En mysig liten butik i en källare. Rent o frächt. En hel del saker. Shoppade bara den vita skålen men såg en del annat som var intressant. Men ibland måste man behärska sig.
På vägen hem styrde bilen in till handelsträdgården alldeles själv. Kan inte förstå hur det gick till. S handlade lite stenpartiväxter till sin balja och pelargoner. Själv fick jag ögonen på dessa zinkrullar.! Rabattkanter. Har länge funderat på vad jag vill ha runt en ny rabatt som ska göras och detta var ju helt klart min stil. Så nu ska det bli gräva av. Bara solen tittar fram, för här öser regnet ner idag. Måste ju bara säga att det följde med en pelargon till i korgen ut. HiHi.
Nu väntar jag bara på att kunna börja sätta ut alla på altanen. Det riktigt kliar i fingrarna.
Ha det gôtt i helgen. ♥ Annika

8 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilken vackert skål!
Härligt med trädgårdsarbete.

KramMaud

Annika sa...

Jättefin skål. Och rabattkanterna var något för mig också! Jag vill också ut i trädgården och jobba! Tror jag ska ta på mig regnkläder och göra nåt där ute ialla fall. Ha det gôtt! /Närmsta grannen.

Maria sa...

Mysig blogg du har!
tack för besök hos mig, välkommen åter!

Anonym sa...

Vilka häftiga rabattkanter....och visst är det perfekt att fördriva lite tid på loppisar när det regnar, idag har vi en stor loppis men jag ska inte fara för det är så himla fint väder och då vill jag vara ute å jobba.

Förresten....tack för din kommentar och din åsikt ang. mitt lilla dilemma......jag har målat hyllan och den kommer att hängas upp på andra sidan av fönstret.


Kram Pernilla

Granne med Selma sa...

Jo, visst är det så att penseln varit framme på mitt lilla bord... och spackelspaden... men sånt hindrar mig inte. Jag ÄLSKAR när saker inte är färdiga utan lite rappliga och oönskade. Då får jag energi till tusen :-)
Kul att det följde med en pellis hem. Vad blev det för sort?
Kram Sussie

Carina sa...

Kul att du tittade in på min blogg, vilken underbar skål du har och sinkkanterna så smart jag har dom i trä och dom blir så fort tråkiga.
Mina fynd ja...jag köper det jag gillar inte för att det egentligen är värt något, fast man vet ju aldrig framöver kanske när mina barnbarn är 70 bast.
Kram
carina

Pia..... sa...

Va?..vart fann du en ny loppis?..jag såg bara den nya barnkammaren..där får du gå in:)... har röjt hela helgen ..inte fått pysslat nåt:)..ha de så bra..PIA

Unknown sa...

.
.
.
.
.
.
.
.
.