fredag 9 maj 2008

Pingst. En underbar tid.


Åhh vad naturen är vacker nu. Vädret är underbart, tänk på alla brudpar o konfirmander, vilken drömhelg. Själv kommer jag nog att tillbringa helgen så mycket som möjligt på MC:n. Går att göra mysiga småturer till nåt fikaställe och kanske finner man nån liten loppis att kolla in. Kan ju inte handla så mycket men nåt får alltid plats i skinnväskorna. Appropå handla. Har varit inne på 10:- affären igen. De har ju börjat med lite högre priser nu också. Köpte kannan, 15:-, Servisen 30:-, och krukorna 20:-. Alldeles lagom. Servisen är i smått format så den blir nog sparad till en framtida inredningen av lekstugan.(för barnbarn). HiHi det gäller ju att vara ute i god tid ju.


Det finns ännu en kul affär i stan. MixMix en blandning av allt möjligt. Var inne för en tid sen o handlade dessa bestick. Gillar dom skarpt. Av smide, ganska tunga, ligger bra i handen. Köpte för 6 pers men ska komplettera till 12 eftersom de var så bra.
Drömbil!!!!! En härlig Buick från förr. Gubben plåtade den i Oslo. Bilen har träinlägg på sidorna, mycket krom i grillen. Läckert!
Igår kom min 11-åriga tjej hem från skolan med ett leende på läpparna, hade haft slöjd o gjort klart sin superläckra kjol. I omlottmodell med 2 stora knappar fram. Knapphål sydda med stor möda. Mamma ville visa på bloggen o okej då men jag vill inte synas så därför blev det en lite rolig bild.

Nu ska jag ut o ta vara på det vackra pingstvädret och önskar Er alla en alldeles underbar pingst med nära o kära. Kram Annika

18 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

Är det pingst redan???
Hur kan man ha missat det? Haha!!
Jodu, här är det dunka dunka!
Fast ibland är jag värre än barna!
Fina fynd nu igen...var ligger den här billiga affären?
Duktig tjej som sytt en sån kjol....sydde också en snygg kjol i slöjden som 9-åring...ingenaning hur jag fick ihop den?.....idag har jag sykunskaper som en metmask!
Tapeten du frågade om är från Sandbergs , den kom ut förra sommarn och heter Kajsa.
Ha en härlig pingst då!!
Kram

VIKTORIA sa...

Hej Annika,
Jag var tvungen att googla på filletäcke (aldrig hört talas om) och fick tre träffar i Värmland. Det var bild på ett. Jättevackert med det klassiska mönstret Lissabons stjärna! Minst åtta skaft och trampor!? Ska det bli det mönstret på ditt filletäcke också?
Ja, visst är det underbart ute nu! Här i Sörmland blommar körsbär, äpplen, päron och Hägg samtidigt. Vitt överallt.Det är helt otroligt fint. Och jag som måste sitta inne och göra svärföräldrarnas bokföring. Moms på måndag. Suck!!!
På tal om lång kommentar:0).
Ha en riktigt skön helg,

Stina sa...

Fin kjol hon gjort. Hälsa det.

De där besticken var inte helt fel nej. Kramis Kramis

Carina sa...

Tjena carina här...va läcker kjol hälsa det till din dotter, min hon vet inte om att hennes rum är förändrad hon har sovit hos mormor i natt. Det kommer att bli en super surprise!
trevlig helg på er alla,
carina

Mina projekt sa...

Vad duktig hon är på att sy! Kjolen var jättefin! Och jag är verkligen avundsjuk på att du har en sån affär i närheten...

Ha en skön pingst!

/Karina

Glitter och Marsipan sa...

Vad duktig dottern är,vilken snygg kjol.
Dom där besticken fastnade jag för.
Lite utöver det vanliga.
Ha en skön pingst.
kram Anette

Gårdsromantik sa...

Är själv slöjdfröken också så det var kul att få se en så nöjd elev.
Kjolen var ju superfin!

Kram Maud

Karin i Villa Grå sa...

Wow - hälsa dottern att hon är en tygkonstnär! Jag hade aldrig, aldrig lyckats med något så avancerat i den åldern (och inte nu heller)! Duktigt gjort, den blev jättefin!

De där besticken skulle mer än gärna få hamna hemma hos oss också, så läckra! *gillar*

Ha en riktigt trevlig helg!

Kram, Karin

♥ Pia... sa...

Hm...vila!!!..va ä dâ....ska till sonen i skattkärr och röja i garage och lite allt möjligt..får dela mej mellan barnen..:)..dä blir "värre" för dej som måste dela dej tre gånger:)...hihi...nu idag har jag varit hos dotter och målat...vitt..vitt..vitt..så kul..det kommer bli kanonfint...gamla möbler..och så...nu ska jag ta mej lite mat och koppla av..det har gått i 100 knyck sedan halv sex i morse...förresten så roliga saker du funnit på stan..jag som bor närmare är aldrig på stan...ha de..gammelkusinen PIA

♥ Pia... sa...

oooppps..glömde ju beröma kusinbarnets fina alster..äpplet faller tydligen inte sååå långt från ...ja du vet:)...PIA

K sa...

*fnissar* åt mej själv...fick läsa din hälsning massa gånger innan poletten trilla ner...Ha det gott i pingat...PINGAT!!!VAD ÄR PINGAT?BOR JAG I PINGAT?! Först så fatta jag NADA...Sen insåg jag att tryckfels-Nisse vart i farten...

Smart jag ;D HA LJUVLIG HELG ;D själv ska jag vara matchvärd i mon bitti, sen bär det iväg på dans-show för att titta på stortjejen...Hon är oxå 11, mysig ålder! Duktig dotter du har, hälsa det ;D Dom är så duktiga i slöjden nuförtiden...På min tid vare bara fuula gympapåsar som gällde med töntiga bokstäver på ;D tror jag skrev kizz på min fniss /kram K

Gårdsromantik sa...

Butiken är inte så jättestor omkring 50 m2 men jag är bra på att "tränga" ihop saker! Det brukar ta ganska lång tid att besöka min butik.

Maila på du så får vi se om jag kan hjälpa dig.

Ha en ruktigt skön Helg du också!

Kram Maud

Tvert-om-tanten sa...

Hei Annika!
Jeg skjønte hva du mente! Trodde ikke at du forventet å få dørene mine... A.o.t. blir det litt krøll når man skriver på dataen, selv om man ikke har jobbet nattskift...

Så flink datteren din er, jeg hadde ikke klart det...

God pinsehelg!

Klem

Annika sa...

Vilka små fynd! Jättefin kjol hon gjort, min syr en klänning just nu... Ha det gott i Pingst. Närmsta grannen.

Mjuka sa...

jo då bad blev det och mycket skvätt.
kram på dig
malin

Vit Spets sa...

Vilken dotter du har som kan sy så fint...vår tjej Melina älskar oxå symaskinen - jag känner så igen mig från det jag va "liten"
snygg cykel du köpt - jag fick min svarta sjösala av min man för 2 år sedan - har tyvärr ej tappat några kilo än...
Kramis
//Siv

Anonym sa...

Så mc bruden har haft en trevlig pingst?
Vad duktig dottern är, fin kjol hon har sytt.

Kram Pernilla

nea i det gula huset sa...

Hej hej!

Tack för din gulliga kommentar hos mig! Du är så väldigt välkommen igen!

Vilka jättefina bestick du har köpt. Jag har förälskat mig i indiskas bestick i liknande stil. Det är snart 10 år sen jag såg dom först och än har jag inte handlat dom...konstigt egentligen.
Kanske beror på att jag alltid handlar massa andra saker så att pengarna inte har räckt!?!

Nu ska jag ut och rädda tvätten för det ser ut att bli lite regn.

Ha en bra dag!
/Nea