måndag 12 maj 2008

Måndag igen

Här har jag tillbringat några timmar i helgen. Solen har ju varit underbar. Spirean blommar som mest just nu. Annars har det varit god mat och hojåkning.
På lördag fm var jag en tur på sy- o hantverksmässa. Kunde inte låta bli att handla men det blev inte så mycket. 2 viscosetyger till linnen för 20:- m. Lite annorlunda garn, ni får snart se resultatet, Spets och lite vackra lapptäckstyger. Det fanns mycket fint att se på och många ideer att prova på.
Pingst är ju konfirmationernas tid. I år hade vi bara 2 att grattulera. En tjej o en kille. Killen fick 4 glas med turkos mönster, de ligger i ett rör. Hade inte kameran tillhands vid inpackningen. Tjejen fick glasskålen ovan. Såg den direkt jag kom in på affären, Mansion. Tyckte den var ljuvlig. Den fanns i flera färger men jag är glad i brunt glas så det blev en sån.
Lyktan köpte jag på Indisk i vår. Den ska upp nu på altanen bara pollenregnet slutat o man kan pynta igen. Ja, så var det vardag och dags att dyka i tvättkorgen och ta en vals med dammsugaren igen. HåHå. Kram Annika

11 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Skålen och lyktan var verkligen vackra!
Du har bra smak!:-)

Kram Maud

Maria renoverar sa...

Hej!
Ja, visst var det en underbar helg!
synd att det blev kallare idag...men solen är framme ännu, vilket är skönt.
Ha det bra!
Maria

Graadskan sa...

Ser ut att vara en skön plats i solen! Lyktan ser verkligen fin ut!
Ha en skön vecka!
Kram Camilla

sabina sa...

Spirean är verkligen vacker!

Bra om du har ett redan hemma. De är inte lätta att hitta här runt oss och då brukar de oftast vara dyra så jag är extra glad för mitt!

Glitter och Marsipan sa...

Hejsan.Ja,vilken helg det har varit.
Fin present du har köpt,och lyktan
var ju bara såå..
Tyger också,har du lite pyssel på gång?
kram Anette

Carina sa...

Så läckert glas...jag gillar också färgat glas. Kyrkstugan ligger ungefär 2 mil hemmifrån i en kyrkby som heter Gammelstad, den är med på världsarvslistan. Googla på gammelstad - Luleå så finns det sidor om denna gamla stad.
helmysig både sommar som vinter.
kram
Carina

Annika sa...

Härliga grejer och härlig helg. Tyvärr så kommer vardagen och jobbet... Men man kan greja på kvällarna nu när det är så fint ialla fall. Kram Närmasta grannen.

K sa...

ojoj så duktig du är...här sitter en annan å bloggar bort tiden...det är ju såå härligt att besöka er alla... ;D
Fin lykta ;D Ha en skön mån-kväll /Kramen K

Stina sa...

Såna glasögon som är så bra.:-D Vilken dotter du har...haha.
Jo, jag ska sälja lite av dem på loppisen. Kramis

sommar-rummet sa...

HEJ! Bor i nord västra Dalarna... Ifall du blir sugen på loppis när den kör i gång kan du väl få en väg beskrivning. Ha det gott! KRAM

Malinka sa...

Precis sån solstol vill jag också ha men inte lätt att hitta. Skulle klä den i ett liknande vackert randigt tyg som på din. Roligt att läsa att vi har fler intressen gemensamt förutom handarbete och hundar. Vi tog nämligen också en hojtur i helgen. Smet ifrån renoveringar i lägenheten och bara åkte runt och dumåkte - sånt är kanske inte bra för plånbok men för själen!