tisdag 29 april 2008

Turkos = sommarfärg

Sprang in på vår 10-kronorsaffär sist jag var o handlade. fann dessa assietter i turkost. En färg jag är ganska svag för. De har ett härligt paisleymönster. Perfekta till sommarens saftkalas på verandan. Den affären är jättekul att gå in i för man hittar alltid nåt kul att köpa o allt kostar 10:-. ( De har även börjat med 15-20:- varor nu.)
Kanske ska jag duka med detta zinkfat som jag skickade efter hos Engla-Maria. Tömde lite vetekorn på och så ett turkost ljus. Ljuset har jag färgat själv på en ljusfabrik på andra sidan gränsen. Före jul hade de öppet hus o man fick komma o doppa hur mycket ljus man ville till kilopris. Alla färger finns i stora kar och jag kan tala om att det är jättesvårt att sluta när man väl börjat. Doppade ca 11 kilo ljus i alla möjliga storlekar och modeller. Så nu är det bara att kolla i lådan när man vill ha lite mysljus.
Nu är det snart Valborg och kanske blir det ett brasbesök. Först ska vi på skidavslutning med korv och tävlingar, får väl se hur mamma sköter sig.
Hälsa våren nu allesamman och stäm in i "Sköna maj välkommen". Nu kommer den ju den vi väntat så på.
Vårkramar till allihop. Annika

16 kommentarer:

Lisa sa...

Hejsan Annika! Tack för titten inne hos mig!

Du behöver inte alls fjäska mycket för att få handla lapptäcken! :) Jag håller faktiskt på i dagarna att öppna nätbutik så alla ska få chansen att ha så fina lapptäcken. Har du varit inne på www.lisastevens.se? Där har du alla lapptäcken jag erbjuder till försäljning och dom kommer i alla storlekar, dvs dubbel, enkel eller pläd. Jag har även kuddar som passar till. Och nej, det är ingenting säsongsbaserat. Vi kommer att lansera lapptäckena på Formex-mässan i Stocklholm i Augusti. Innan dess är det ganska inofficiellt.

Vilket mönster och storlek var du intresserad av så kan jag ge dig ett pris. Och i såna fall så skickar jag det till dig med paket.

Hälsningar Lisa

Lisa sa...

PS. Jättefina assietter förresten!

Regina sa...

Vilka söta fat! Tack för kommentaren på min blogg som dessutom ledde mig hit. Det är alltid roligt att hitta nya bloggar och din blogg vill jag gärna kika in på igen!

Valborgshälsningar från Regina (liteommycket)

Gårdsromantik sa...

Men vilka otroligt vackra tallrikar! Vadå 10:- affär? Vad heter den? En sådan borde vi ha i Luleå.

Kram Maud

Lisa sa...

Hej igen Annika! Det går alldeles utmärkt att handla nu om du vill. Vi har allting up and running, om du vill! Annars är du hjärtligt välkommen tillbaka när vi öppnar officiellt! Ha en trevlig kväll!

hemtrevnad marie sa...

Sickna fynd då!!
10 kronors grejer inte illa.....
Ha en härlig Valborg själv där i Värmland!!!
Kram på dig!!!

Mina projekt sa...

Menar du att du har hittat de där superfina faten på en tiokronorsmarknad??? Vilket fynd!
Vill åxå ha en sån affär!

/Karina

Lisa sa...

Jättekul att höra, Annika! Och du är även med i utlottningen!

Titti sa...

Åh, turkost är ju alltid fräscht! :D Jättefina fynd!! Ha en riktigt fin valborg! /Kram Titti underkalas-eken

Hemma på Landet sa...

Turkos är en fin färg.;-) Kramis

Carina sa...

Hej,
och kul att du tittade in på min blogg.
Ja du Gårdsromantik får man aldrig nog av hon är proffs på blogga och alltid något nytt.
trevlig helg
carina

Pia..... sa...

Sköna maj välkommen .......hej Annika hör hur fint jag sjunger för dej:)..förövrigt den enda sångtillfället denna valborg...vi tar det lugnt..Tommy börjar jobbet 05.15 i morn ..så det var vårt firande det...grilla tänkte jag göra..men nu regnar det:(..värst vad du fåt in mycket på bloggen då..kreativ så det sprutar om det...själv är jag trött..har gjort för mycket jobb nu i tre dagar..kvällskurser osv...hemtgårn fint fynd och roligt med ljusfärgning...det visste jag inte nåt om..kanske jag kan få höra mer...hälsa alla en trevlig valborg...PIA

Annika sa...

Hej. Jättefina tallrikar. Jag skulle allt också velat vara på hemTgårn, men det går mer tåg. Hoppas du blir nöjd med kortet! Det bara kom på posten, ett hederligt gammalt brev. Utan mailkontakt först! Lite kul... Härlig Valborg. Kram från Närmsta Grannen.

Guldkant På Livet sa...

Snygga tallrikar och ljus! Det är faktiskt ngt speciellt med turkost som gör att man gillar det sommartid! I övrigt är jag inte så förtjust i färgen men jag gillar tom kläder med den färgen så snart värmen och solen kommer: ) Mari.

Lena i et bæssmorhem sa...

Hei!
Har du vært på Magnor og dyppet lys..? Har aldri vært der, jeg...
Klem

sommar-rummet sa...

Hej på dig du... Helt OK att du länkar mig! Ha det gott! KRAM