måndag 18 januari 2010

semester........

semester... i januari!!!! ha ho bleve alldeles stôllete.....nejda.... ingen fara...:)


har ju semester kvar o eftersom jag ska sluta så passar jag på att plocka ut lite ledigt...:)nu bli det ju inte så länge jag ska va hemma..... för i torsdags fick jag ett erbjudande om ett nytt jobb....:) ett gruppboende med ungdomar i lite varierande ålder... egna lägenheter.... de jobbar dagtid.... men man ska va på plats o stötta i vardagen.... hänga med på deras aktiviteter..... em o nätter o helger..... låter mycket lockande så jag har nog redan bestämt mig... ska dit o kolla på tisdag hur det verkar..... får börja första februari om jag hoppar på tåget.....spännande värre..... det pirrar lite i magen faktiskt.....
kanske ordnar allt upp sig trots allt.....

har ju vart rejält kallt nu ett tag.... ner mot minus 30 grader..... brrrrr...... men nu har det vänt o kommit lite mildare luft...... idag har vi rejäl dimma o det har det varit i nästan en vecka nu..... e litta va´rl......

en kväll när det var rimfrost på allt smög jag ut o fotade taggkronan..... effekten blev inte riktigt bra men rimfrosten täckte hela kronan o såg så där magisk ut...:) ja ni vet.....nu får det bli lite pyssel i 2 veckor....... har rejält med grejer som ska fixas till....
o nya projekt som ska ros i land...:) allt är som vanligt med andra ord....:)
vi ses igen på torsdag..... då det är dags för miljöblogg igen.....

Kram Annika


" Di söm itte ä här sackner allrig fel o di söm ä här allrig unnaflöckter"


13 kommentarer:

Helena sa...

Låter ju kanonkul med det nya jobbet. Hur många procent blir det? Är det neuropsykiatriska funktionshinder eller mer fysiska? Jag blir gööörnyfiken.....
Hoppas du får en underbar januariledighet!
Kram Helena

Titti underkalas-eken sa...

Vad skönt med lite semester så här års! Och vad spännande med ett eventuellt nytt jobb!! Jag håller tummarna att allt ordnar sig med det!

Ja rimfrost är ju så magiskt sagovackert! Vi har efter några dagar med frostdimma med frost på previs allt ute, inklusive spindelnäten på vedboden, ser helt trolskt ut!

Ha en bra dag!
Kram Titti

Gårdsromantik sa...

Vilket roligt och viktig jobb du sökt - roligt när man kan få båda delarna!

Lycka till!

Kram Maud

BiZen sa...

Grattis till jobbet! Det finns inget bättre jobb- jag vet! Ingen dag är den andra lik och fritt och roligt är det-jag lovar! Lycka till! //BiZen

Hobbygåsa sa...

Åh den nye jobben høres jo kjempespennende ut - så gøy! Her har det også vært svinkaldt, men nå vipper vi rundt minus 5 og alt er bare herlig :-) Kos deg med ferie!

Birgitta sa...

Men vilken tur du har som får nytt jobb redan. Det kommer att gå i ett för dej och ingen ledighet alls. Bara några semesterdagar.
Skönt att vädret blivit mildare nu, men det snöar och har gjort det hela dagen.
Ha det gott.
Kram Birgitta

Pumlans flitiga fingrar sa...

Det låter som ett intressant och kul jobb. Tänk att det ordar sig så bra på en gång!
Grattis till dig och passa på att njuta av lediga dagar!
Anna-G

Inspiration i vitt sa...

Hej vännen, tack för tipset om mina tovade tofflor. Så spännande med ett nytt jobb, all lycka till dig Annika. Kram på dig/Ingela.

Beatrice sa...

Tack för din kommentar hos mig! :-)

Vad spännande det låter med nytt jobb, jag förstår att det känns pirrigt!

Din krona är så vacker och extra fin blev den med rimfrost på. Trots att jag läääängtar efter vår och värme nu så måste jag nästan dagligen erkänna att vintern är vacker... :-).

Kramar
Beatrice

Gunilla sa...

Vilken otrolig tur du har som har fått ett nytt jobb redan.
Det verkar ju riktigt roligt och stimulerande.

Hoppas att du kommer att trivas.

Ha det riktigt gott
Kramen/Gunilla

Annelie sa...

Tack för din kommentar. Visst går tiden fort, ofattbart...

Låter spännande med nytt jobb och härligt med ledigt i januari. Njut av dagarna:)

Kraaam Annelie

evaB sa...

Vilken underbar vinterbild! Din sjö och din utsikt förmodar jag. Här i söder har vi haft vitt omkring oss sedan Lucia och det känns helt otroligt. Tack för besöket hos mig.
Kram, Eva

hemtrevnad marie sa...

Härligt att dä årner sä mä jôbbe!
Och du, jag tror nock att du ä fullt kapabel te å stecke sônne tôrgvantar sôm ja feck uttå mor min...himmel sô fine dinne svarte mä blommer på va!!
kram på dä!!