lördag 20 februari 2010

Efterlysning: Vår´n…. hôrt ä du??????

Men nu får det väl vara nog väl…… det bara snöar o snöar o snöar…..  vinden viner o man kan tro att vi har december igen…… nu längtar jag verkligen efter soliga dagar som man kan sitta ute i snön o njuta av…… takdrôp apelsiner o de första små trevande lökarna som kikar upp ur jorden…..men ack en sån dröm….. snön här på baksida av huset ligger hård o packad o kommer nog inte att tina före midsommar i år gissar jag…:)  blir till att skotta ut vallarna över grusgången…… män da blir dä ju sô gôritt….. Lerigt alltså….. ja aldrig kan man ju vara helt nöjd…:) vi får försöka tänka på nåt som är roligare…..

att pyssla tex…. aldrig fel att släppa lös sin kreativa förmåga…..

blogg 002

som här…. här var  fjolårets äggresultat…..  har börjat lite smått på en ny laddning….. vi får väl se hur det blir….. lite annorlunda har jag tänkt…..  har surfat runt lite på olika bloggar o hämtat inspiration till en massa grejer nu när jag varit soffliggandes….. finns ju hur mycket som helst att hitta på bloggar runt om i världen…..

vilken tur att jag började blogga så jag hittade runt till Er alla härliga bloggare i detta gigantiska Blogglandia……

Kram Annika

“Löcka dän kommer te di sôm skratter “

22 kommentarer:

Susanne sa...

Hej där! Ja flytten är en kombinationsflytt om man säger så. Både nytt jobb för min man och så är hans släkt där omkring. Idag var han nere i Hbg och skrev på kontrakt m fullmakt från mig. Nu är det så spännande och lite sorgset. Kommer gråta den dagen jag flyttar från hus och vänner. Ja det kan nog bli en del fina fynd på min loppis.
Jag vill också ha takdropp och spirande vårlökar, men här är det snöstorm.
Må så gott!

Birgitta sa...

Ja du vi är också insnöade och kommer ingenstans. Så vi lyder uppmaningen som gått ut hela dagen på radion, att stanna hemma.
Ska bli roligt att se ditt äggpyssel.
Ha en mysig lördagskväll.
Kram Birgitta

desperat hemmafru sa...

Vilken trevlig blogg du har. Det är verkligen en spännande värld som öppnar sig när man börjar botanisera i alla bloggar.

Hej hopp!

desperat hemmafru sa...

Jag glömde att säga att jag bara ääääälskar dina taggtådskronor! Helt underbara! Väcker hadjävulen i mig omedelbums. *trånar*

Ulrika sa...

Ja du Annika...Nu får dä väre nåck mä denna snöinga! Jä å Lisbeth ska ut å kane i natt. Det blir litt spännande! :-)

Pumlans flitiga fingrar sa...

Fasen också, jag har inte skrattat idag! Måste bli ändring på det.

♥ Pia..... sa...

HAllo..men du vilka vackre ägg du lagt:)..skulle allt vilje komme igång med ägglägginga ja mä.....såg att du hade en nying i blogglista di på kommentarer..en ullrika..nyfiken och jag kika in till henne men hon hade inte så man kunde skriva kommentarer spg ja..
impad jag blir av dina inlägg:)

Graadskan sa...

Visst är det dubbla känslor kring all snö?!? Är SÅ trött på den och längtar efter våren nåt enormt, samtidigt som jag njuter av den och tycker det är SÅ mysigt!! Hmm...

Fina ägg du gjort! Du är så inspirerande kreativ!! I år ska vi dock inte vara hemma över påsk, så det blir inget påskpyssel för vår del...

Ha det gott!
Kram Camilla

Maria sa...

Jag tror också att lyckan kommer till de som skrattar. Och kanske våren också kommer om vi skrattar, vem vet?

Alviken sa...

Som sagt var, nu börjar även en Norrbottning tröttna...-30 idag och nu snöar det, igen...
Hakar på "Jag Blommar Marias" ord - dags att börja skratta kanske?
Ha det gott!
Kram Maria

Country Antiques sa...

Du är hjärtligt välkommen till butiken igen! Vad kul att du känner igen dig.=)

Jag blev så pysselsugen nu när jag läste ditt inlägg, och insnöad är man ju också, och det ökar också på begäret att hitta på något.

Tyvärr har jag en massa tråkiga saker att beta av först, måste städa upp efter mina andra projekt innan jag kan börja på några nya. Huset är ju lite för litet för mig och mina intressen egentligen. Men, men jag får väl tänka som så att så snart jag har röjt undan får jag lov att stöka till igen. Det får bli min morot! =)

Många kramar, Matilda♥

Beatrice sa...

Vilka vackra ägg du gjorde ifjol, det ska bli spännande att se årets påskägg! :-)

Ja, snart ramlar väl bara påsken över en så man borde kanske börja med påskpysslet redan nu.

Vilken smart disktrasa du visade i miljöinlägget från i torsdags, en sån har jag aldrig sett förut. Vet du vart de säljs?

Ha en fin söndag!

Kramar
Beatrice

hemtrevnad marie sa...

Å, först får en lôv te å gratulere så mö i efterskôtt!!
Skiva va väl bra , dän köpte vi te 20-åringen här i förra vecka mä:)
Ja dänne vintern går väl te historia, här ä vi helt insnöade, gôbben ä åppe på take å skôtter nu, sjôl ä ja livrädd att han ska ramle ner, å setter här ve datorn å lyr!
Dä va allt e bra desktras du fått, en sôn skulle en skaffe säj!
Ha en fin söndag!
kraam

Samtal från min trädgård sa...

Ja, det var härligt med mässan, men nu ligger den på andra sidan stora staden, så vi får 1.5 timme dit, men det är ju inget.
Har inte pratat med min bror ännu, men han satt fast nedanför Säffle i går eftermiddag i 6 timmar, skulle ifrån Kläppen och ner till Göteborg och med färjan till Danmark. Han missade färjan men hade tur och kom med en längre fram vid midnatt, skulle annars ha väntat till kl. 02. Men inte var det bättre i Danmark sedan, de hade lika mycket oväder och snö.
Ha' det gott!

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Annika!
Ännu en ny pysselvän för mig. Vad mycket fint du gör. Jag pysslar också med lite av varje, kul att få nya idéer.
Kram Susanne

Viola sa...

Här har det varit stora takskottar helgen i våra båda hem..vi var tvungna att leja folk som fick hjälpa oss...riktigt läskigt med all snö..kramen

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hallå Annika.
Visst blir man lite trött på all denna snön.Vi har så stora vallar utanför,så man vet snart inte var man ska göra av snön.
Dina ägg var ju så vackra,jag tror jag härmar dej lite,för några ägg till ska jag göra.
Ha det bäst.

Kram Anette

lisbeth sa...

vår´n kommer det vet vi ju alla..men frågan är när, jag tror den anländer 18 mars..
kram Lisbeth

Anonym sa...

ja vart är den våren!?!!? Är också så rysligt trött på den här skitsnön, men som du säger så undrar jag hur görigt det kommer bli på vår grusväg här!!!! Måste dränera i år!

Kram kram pernilla

ChatrinesLiving sa...

Jeg har etterlyst våren lenge, men det ser ut for at den har blitt borte (i posten, kansje;)

Hos meg er det så kaldt at jeg holder meg inne. Ikke engang hunden har særlig lyst å gå ut, hun fryser på de små labbene sine.

Vi gleder oss til sommeren!

Finfin ny uke til deg!
Klem fra Chatrine:)

Möllebacken sa...

Man får väl snart gilla läget med detta vädret, SUCK! Så söta ägg. Jag har inte direkt vait någon påskpysslare tidigare men som du säger så blir man inspirerad av andra bloggare. Och nu inspirerade du mig!
Ha en bra vecka.
Kram Pella

Sussi sa...

Sååå trött på att skotta, har just skottat garagetak och såg precis väderprognosen inför helgen. Katastrof! Mera skotta!
Det är sååå svårt att tro att under alla snöhögar finns gräsmatta, rabatter, buskar....VÅR!
Vi har ett litet hus i Lysvik vid Fryken och jag längtar ständigt dit. Det är vår för mig!
Ha det gott
Sussi