torsdag 10 april 2008

Kökstitt

Blev så pigg när solen tittade fram så jag tänkte bjuda på en glimt ifrån vårt kök. Visar mina gardinhyllor som jag är så nöjd med. Originalet finns i en hembygdsgård en bit härifrån men de finns även hos Gysinge. En bräda med tygband som man nålar fast gardinen på. Enkelt o fint. Det är också kul att kunna ha grejer som man tycker om ovanpå.

Fönstret här är idealiskt för orkideèr och det bor för närvarande 5 stycken där. Köpte två ringar på en handelsträdgård att fästa på väggen så där fick två av dem hänga. Just nu vilar de sig men snart väntar jag vackra blommor igen.

Ha en skön torsdagskväll önskar Annika

7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

det var en fin lösning - tror att de har något liknande på hembygdsgården Hägnan här i Luleå.

Kram Maud

Annika sa...

Du har så fint i ditt köksfönster! /Annika.

Lena i et bæssmorhem sa...

Hei!
Så morsomt med nye gjester på bloggen! Klart du får linke til meg!! Jeg blir bare kjempeglad og stolt når noen gjør det :) Mmmm, så godt det så ut det som sto på bordet ditt nederst på siden.... Får man smake..?
God helg!
Klem

Hemma på Landet sa...

Ja du får så gärna länka mig.
Kram till dig goa...:-)

Vit spets sa...

Ååå du en som gillar inredning och scrapbooking - vilken lycka att det finns fler än jag ;=) i fredags satt jag och skapade två söta små album med egengjorda kuvert, band, chalk och ett antal val av papper, kommer nog lägga ut dessa på bloggen senare...
Ha det
//Siv

Annika sa...

Hej. Jag tog mig friheten att länka till din blogg. Hoppas att det är okej! /Annika.

Pia..... sa...

Men se go knäll...NU är jag på trån igen...tog mej en bloggfri vecka...blev lite torrt kan man säja..hade inget att skriva om tyckte jag..det blir så ibland..hihi...tack själv du för besöket...och kul att ni båda tyckte om det vi gjorde...Stintan oxå:)...ja nu har jag lagt in lite nytt hos mej ..sen så fördjupade jag mej i alla dina kommisar(kommentarvänner:)hamnade både där och här en del i närheta av oss förstår jag..trevligt..aha fann du nått kul hos mamsen då?...jag har varit hos mina idag oxh ätri vaffler...med hjortronsylt....ja å liite grädde förstås....nu väntar bädden och en hård vecka på jobbet en massa möten och utvecklingssamtal som jag ska ha...puh...g´natt och på återseende...kusin-vitamin...PIA