fredag 25 april 2008

Vårdag

Lovade ju mig själv att städa lite igår. Kors i taket, det blev så. Dammsugaren surrade och trasan ven. Visar mitt ena köksfönster, har 4. I vårt hus har vi kvar innanfönster på vintern. Det är så skönt nu på våren att få börja plocka ut dem. Kanske var jag lite tidig i år men nu är det gjort. På hösten sätts dom in igen med vadd och pynt emellan.
Väntar med spänning på att få ny bänkskiva, har beställt en mörkbrun björkskiva av kusin snickare som ska ligga där istället för den marmorerade. Tror det kommer att bli riktigt bra, är ju förtjust i blandningen vitt o mörkt trä.
Idag blir det nog till att handla inför helgen och ta det lite lugnt, börjar jobba ikväll o har då tre nätter framför mig. Blir inte så mycket gjort då.
Ha en riktigt trevlig helg. Annika

9 kommentarer:

Annika sa...

Vad härligt att du vårstädat! Jag har inte orkat än, men jag och tottomolino ska bära ut porslin, glas och pynt och "flytta" ut på altanen idag! Snygg tv-bänk, förresten! Kram Närmsta grannen.

Pia..... sa...

..haha..jo du ..jag är visserligen släkt med mor..men 7.00..det var allt att ta i de:)... ha...du vet förresten inte vilken väg vi tar..så håll i hatte..nä taket menar jag...för tar jag min bil såååå går det fort ..men tar vi mammas sååå får en nästan trampe gasen i bôtten..fint du gjort...ha en go fredag och njuta av tillvaron...PIA

junhe sa...

hej & tack för besöket hos mig =) härligt med vårstädning...ut med det gamla och in med lite nytt & fräscht, men jag ser inte fram emot att putsa fönstren 13 stycken varav många med dubbelglas =( hoppas du får en jättebra helg/ junhe

Titti sa...

Hejsan! Vad kul att du hittade in till mig och lämnade en kommentar! Jag måste ju genast in och säga hej tillbaka! Vad fint ni har det! Och er TVbänk är svår att föreställa sig hur den kan ha sett ut innan, trots din beskrivning Den är supersnygg!Hit kommer jag gärna igen! Är det okej att jag länkar dej? /Kram Titti underkalas-eken!

Stämningsfullt sa...

Hej!
Tack för tipset ang. dukarna hos mig :)
Vad roligt med nya bänskivor. Det kommer säkert att bli jättebra! Vi har också bytt bänkskivor nyligen och det blev jätte stor skillnad!
Ha det bra.
Kram!

tindra lite mera sa...

Så där brukar det också bli för mig när jag säger att jag ska städa blir det massa annat som jag gör,men just denna gång vart det ju inte så för dig,men du verkade ju förvånad och den aha känslan får jag också när det har blivit gjort:O)Fint vart det i ditt köksfönster!!

Kram Katarina

Pia..... sa...

Hej...vi for förbi igår...och in till mora.... före där vi var på hemtgårn..oj så mycket fint..och allt vill man ha..mamma köpte boken den med trädgårdar i..ska kika i den en dag..´jag visste inte vad jag ville ha..för det blev så många intryck...ska åka dit snart igen har jag tänkt menj..och välja en dag när det är lite mindre folk där kanske:)..nu är det full rulle här alla barnen hemma..puh....PIA

Vaniljdrömmar sa...

Hej Annika!
Vad roligt att du kikade in på min blogg, för då hittade jag din fina.
Vi har borstat ner sand mellan kullerstenarna i rabatten så stenarna ligger still. Nu skall jag kika på din blogg!
Må så gott!
Kram Helene

Lena i et bæssmorhem sa...

Du kunne ikke tenke deg å ta en runde med støvsugeren og vaskekluten her også, vel..? Det trengs, men nedprioriteres oppe i bygginga :-( Får vel ta et tak snart, det blir litt utrivelig å bo i et grisehus når man ikke er noen gris... ;-)
Klem