lördag 19 april 2008

Stickdille eller mössfnatt ??JAA! Nu ville datorn det jag ville. När man jobbar natt kan det vara skönt att ha nåt för händerna ibland när alla sover o det är lugnt. En stickning är perfekt. Har gjort en hel del tröjor genom åren o en av dem är den som är klar nu. En jobbarkompis hade en sån när hon va liten o ville nu ha en till barnbarnet. Stack av mönstret på hennes tröja o det blev en rosa tröja. Den svarta har yngste sonen o dottern haft.

Så till mitt mössdille. På sommaren nere vid sjön kan det bli lite långtråkigt ibland. Då stickar jag mössor, i minut o parti. Är uppe i hundratalet nu. Om sommarn blir fin kommer det nog att bli en liten webbshop till hösten tror jag.

Jaja nu ska jag sticka (Hihi) iväg på loppis snart. SMU har idag o det gäller att vara tidigt ute. Fynden kommer nog att visas om det blir några.

Solen är framme o det finns hopp om en vår idag. Annika4 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men gud vad duktig du är. Är ju textillärare så jag kan ju också men har alltför dåligt med tid och tälamod. Härligt att sitta vid sjön och sticka.

Kram Maud

Pia..... sa...

Men hallå...fasen vad var kreativ då:)snygga mössor..men jag är själv en alrdig ilivet jag ör webshop..aha.....det är lite mina tankar men så är det så mycket jag vill sen så......Hemtgårn öppnar nästa lördag skrev Maria till mej igår..ska vi di:)..JAAA...kanske samtidigt :)...JAAA..du tar mora di mâ å så tar ja mi mora mâ...käckt eller hur....nu ska här städas ut lite dammm..sen kommer charlottenbergera hit..hundarna alltså..ha det så skönt i sola..och på återseende ... ♥ PIA

Hemma på Landet sa...

Men du så fina saker. Inte klokt vad duktig du är. Kramis

Pia..... sa...

Hej igen..men herregud ..hur skrev jag i förra inlägget..?? inte ett rätt ord tror jag..hah..jaj...så du hade lôppisglasöga på dej ...kul...finner inga loppis heller just nu..var det i stan eller var det i Å.? ska kika sen ..nu har jag gjort en rabarberpaj..inte en sån som mamma gör alltid utan en som jag fann recptet på hos lilla blanka....supergoo..blev sugen när jag så bilden hos henne ..så jag for ner till ica....de hade rabarber..:)...väntar på dina fynd:)..ha en go lördagskväll...gammelkusinen PIA