lördag 19 april 2008

Loppisfynden


Fick en stund över så jag passar på att visa dagens fynd. På SMU:s loppis köpte jag korgstol, keramikskål, 2 silverfat och en trasmatta (inte med på bild). Till priset 200:-. Var sen på en källarloppis o hittade 3 rör med knappar, vågvikt på 2 hg o ett svart glasfat. Kostade? 50:- totalt. På torget fanns en fotoram, 30:-. Glasfatet var extra roligt att hitta för jag har 12 assietter lika, köpta förra sommaren. Nu måste jag hitta några koppar eller glas som passar till.
Nej nu ska jag förlora mig i de engelska deckarnas värld resten av kvällen.
Gonatt Annika

11 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Men vilka fynd och vilken härlig loppisdag!
Kul att Du hittade samma fat.

Godnatt Maud

Mina projekt sa...

Hoppasdet går vägen med dina Judas penningar och Japanska lykta. Har aldrig provat att så dem, kanske vore nåt!
Förresten så gillar jag det svarta fatet du köpt på loppis! Gillar åxå att gå på loppis, snart är det sommar och då brukar det drälla av dem häromkring.
Ha en skön söndag!
/Karina

Mina projekt sa...

Hej igen!

Jag bor nästan precis mitt i länet, längs lövens långa sjö om du känner till den :-)

/Karina

Malinka sa...

Självklart får du länka till min blogg :-) bara roligt om du vill det. Åhhh säger bara vill ha om den där korgstolen, precis en sådan skulle jag vilja ha på vår framtida veranda, kanske svartmålad eller grön i en färg som blir skönt sliten av ålder.

VIKTORIA sa...

Hej Annika,
Ja, visst är det märkligt och lite kusligt när det blir så där. Jag tror att Anna-Karin är med i ett hantverkskooperativ i Arvika.
Åh, då var jag på semester i dina hemtrakter för några år sedan och gjorde allt det där som man ska (mellan Selma och Klässbol) och jag blev verkligen stormförtjust. Så vackert!
Vad duktig du är på att sticka också!
Ha en bra vecka!

Pia..... sa...

wooooooaw..så du har fyndat..värst vad du är på hugget nu då...kanske får tipsa mej om nån i sommar och vi gör en gemensam resa...kanske kunde vi ta våra moror med...vad tror du om det:).....nu ska jag ut och gå med A och Selma..en i barnkärra..gissa vem;)..♥..PIA

Annika sa...

Åh! Jag älskar korgstolen! De andra sakerna ser också fina ut. Jag måste få se skålen på nära håll. Tror jag har två liknande, gôrgamla, som jag fått av svärfar. /Närmsta grannen.

Granne med Selma sa...

Loppis! Bara ordet smakar bra i munnen :-)Det finns väl inget roligare än att gå på loppis. Tjusiga fynd du hittade. Hoppas du satt skönt i korgstolen när du myste med en deckare :-)
/Sussie

Hem T Gårn sa...

hej annika typiskt att du jobbar till helgen men vi har öppet hela sommaren så du hinner, vilken fynd du gjorde med korgstolen, ha en bra dag maria

Malinka sa...

Ha ha ja han får nog heta Herr Gris vi har ju redan en Mr Goran i vårt zoo på Rönnings. Ja visst är det underbart med Byggnadsvårds ställen. Att få återanvända de gamla teknikerna är lockande. Precis som du återanvänder gamla hantverk. Åhhh har en vävstol jag ärvt från min farmor, önskar att jag kunde sätta upp en väv själv och bärja väva. Men måste först lära m ig hur man gör och när vävstolen just nu är i 1000 bitar så är det lite för hög tröskel just nu...Men en dag så skall även jag börja göra vackra löpare til Rönnings också!

hemtrevnad marie sa...

Vilka fynd du gjort!!!
Här finns inte en loppis öppen än...
Jag är så loppissjuk som en kan bli!!!!
Ha det gôtt!!
Kram